Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Ital Kol
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sapa autonivelanta Autoliv Clasic
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Mortar mineral pe baza de ciment Portland, agregate selectionate si aditivi hidrosolubili.

Se utilizeaza la nivelarea fina a pardoselilor in vederea constituirii unui suport cu caracteristici tehnice adecvate pentru pardoseli finale din PVC, mocheta, pardoseli laminate sau furniruite, parchet multistrat, parchet, impregnari epoxidice, impregnari poliuretanice, etc.

Suprafetele pe care se aplica sapa autonivelanta trebuie sa fie din beton, plane si netede, curate si uscate, fara praf si fara fisuri, rezistente, compacte si lipsite de parti friabile. Dupa verificarea suportului pe care se aplica produsul AUTOLIV CLASIC, aplicatorul va aspira foarte bine suprafata suportului si va aplica cu pensula sau trafaletul grundul adecvat : Primer L 2022 pentru suprafete absorbante, respectiv Primer L 7012 pentru suprafete neabsorbante. Se va urmari, ca de la grunduire si pana la aplicarea sapei autonivelante, suprafata grunduita sa nu se murdareasca sau sa se prafuiasca.

Pentru obtinerea pastei se amesteca un sac de 25 kg AUTOLIV CLASIC cu 5,5 l - 6,5 l (220 - 260 ml/kg) de apa curata si rece doar in recipiente curate si adecvate, pana la obtinerea unei paste omogene. Dupa amestecare se lasa cca. 10 minute in repaus si se reamesteca 1 - 2 minute, dupa care se toarna imediat. Se recomanda ca turnarea sa se faca in regim cvasicontinuu, cu un interval de timp intre turnari de cca. 3 - 4 minute.

Grosimea minima a unui strat turnat este de 2 mm, iar grosimea maxima este de 4-5 mm. Pentru obtinerea unor grosimi mai mari, se vor turna straturi succesive la un interval de 48 de ore, cu amorsarea fiecarui strat. Se admit grosimi de maxim 10 mm, punctual pe suprafete de maxim 4 cm cu conditia ca distanta dintre aceste puncte sa fie de minim 1 mm. Dupa aplicarea produsului pe suport acesta se niveleaza imediat cu un dreptar (drisca, fier de glet) din inox.

Dupa nivelare se scoate aerul din pasta aplicata, cu o rola cu ace de guma sau plastic. Consum: cca. 1,7 kg/m /mm grosime.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura