Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Ital Kol
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Impermeabilizant Elastocem 1K
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Elastocem 1 K este un produs monocomponent pe baza de nisip cuartos, ciment Portland, materiale inerte selectionate si aditivi hidrosolubili specifici. Se utilizeaza la: protectia impermeabila si elastica a structurilor din beton armat, grinzi, grinzi precomprimate, impermeabilizare si hidroizolare la bazine din beton pentru apa, la balcoane, bai, terase si piscine; protectia impermeabila prin spacluire fata de agentii agresivi din atmosfera protectie si impermeabilizare la infrastructura rutiera si industriala realizata din beton, beton armat, beton armat precomprimat, sape de ciment, hidroizolarea cailor de rulare la poduri, viaducte si pasaje rutiere sau feroviare, hidroizolarea elementelor si structurilor din beton armat ingropate, utilizate la fundatiile podurilor, viaductelor si pasajelor rutiere si feroviare. Pentru obtinerea pastei se amesteca 1 sac de 20 kg ELASTOCEM 1 K cu 3,2-3,6 litri apa curata si rece. Amestecarea se va face cca. 4 minute, doar cu un dispozitiv rotativ mecanic.

Este recomandat ca amestecarea sa se faca fara introducerea excesiva a bulelor de aer in pasta. Dupa amestecare, produsul ELASTOCEM 1 K poate fi pus in opera aproximativ 60 minute.Produsul poate fi aplicat atat manual cat si prin torcret. Suprafetele pe care se aplica ELASTOCEM 1 K trebuie sa fie din beton, beton armat, beton precomprimat, sape de ciment sau tencuieli de ciment, plane si netede, curate, fara praf, fara fisuri care avanseaza, rezistente si compacte. Produsul ELASTOCEM 1 K se aplica in felul urmator: se face o tragere la 0 cu o gletiera dupa care se aplica primul strat cu o grosime de maxim 2 mm.

Pentru suprafete mari si pentru suprafete supuse la solicitari mecanice sporite stratul se armeaza cu plasa din fibra de sticla cu densitatea de 145-165 gr/m2. La imbinare plasele de armare se vor suprapune min 10 cm. Este absolut esential ca stratul de produs aplicat sa nu aiba o grosime mai mare de 2mm, in caz contrar existand riscul aparitiei de fisuri. Daca este necesar , al doilea strat se aplica, in functie de conditiile de mediu, la 5-8 ore de la aplicarea primului strat, in asa fel incat sa se obtina o grosime de max. 2 mm/strat. In cazul suprafetelor cu absorbtie ridicata, suportul se va uda cu apa si se va lasa sa se zvante inainte de aplicarea produsului ELASTOCEM 1K.

Este interzisa aplicarea pe pelicula de apa. Consum specific la aplicarea manuala: cca.1,7 kg/m2/mm grosime. Consum specific la aplicarea mecanizata : cca. 2,2 kg/m2 /mm grosime.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura